29 mrt
De kracht van kwetsbaarheid

Inspireer elkaar tijdens dit gesprek

20:00 uur - Online
image

Open zijn over wat je voelt. Over een klus waarvan je niet weet hoe je die aanpakt. Over een fout die je gemaakt hebt. Dat is eng. Durf jij het? Of vind je het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen? Dat is best jammer zegt Brené Brown die jaren onderzoek deed naar kwetsbaarheid. Het blijkt namelijk de basis te zijn van verbinding, vertrouwen en blijdschap. Dit online gesprek gaat over kwetsbaarheid. Over wat het je brengt. Over hoe je dat dan doet, kwetsbaar zijn. Je ontdekt dat kwetsbaarheid moeilijk lijkt … maar eigenlijk heel krachtig is.

Van 20.00 - 21:00 uur

In dit gesprek gaan we samen op onderzoek uit. Laat je inspireren door de ontmoeting. Vind samen de verdieping. Doe je mee? Wij regelen de videoverbinding, een gespreksleider, prikkelende vragen en je gespreksgenoten.

Dit event is volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Bekijk onze andere events »

Wanneer?

29 maart

Wat kost het?

€ 5,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events