In verband met corona hebben we de live events voor dit jaar geannuleerd. We zien je graag bij een van onze online events!

30 nov
De kracht van kwetsbaarheid

Inspireer elkaar tijdens dit gesprek

20:00 uur
Online
image

Open zijn over wat je voelt. Over een klus waarvan je niet weet hoe je die aanpakt. Over een fout die je gemaakt hebt. Dat is eng. Durf jij het? Of vind je het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen? Dat is best jammer zegt Brené Brown die jaren onderzoek deed naar kwetsbaarheid. Het blijkt namelijk de basis te zijn van verbinding, vertrouwen en blijdschap.

Van 20.00 - 21:00 uur

Je ontdekt wat kwetsbaarheid je brengt. Hoe je dat doet, kwetsbaar zijn. En dat kwetsbaarheid moeilijk lijkt … maar je heel krachtig maakt.

Meld je aan! Wij regelen de videoverbinding, de gespreksleider, prikkelende vragen en je gespreksgenoten. Je ontvangt een Zoom-link in de bevestigingsmail.

Wanneer?

30 november

Wat kost het?

€ 5,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Ga naar aanmelden

Meld je aan

Vergeet niet je geboortedatum in te vullen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events