10 sep
Lezing ‘Verlangen naar minder’

GRATIS EVENT - Jelle Derckx vertelt over zijn stappen naar een bewust en duurzaam leven

20:00 uur - Online
Online
image

Met een hoofd vol zorgen ging Jelle Derckx op reis naar Brazilië. Deze reis en een boek dat hij meenam, veranderden zijn leven. Terug in Nederland begint hij minimalistischer te leven. En krijgt hij meer tijd en ruimte voor de dingen die hij écht belangrijk vindt.

Van 20.00 tot 21.00 uur

Minimalisme gaat over het overtollige verwijderen. Meer ruimte maken voor rust en voor dat wat voldoening brengt. Maar hoe pak je dat aan? Het overtollige verwijderen?
Jelle vertelt met verve over zijn zoektocht. Open en eerlijk. Over successen, maar ook over zijn frustraties. Met zijn inspirerende lezing maakt hij minimalistischer leven aantrekkelijk. En na zijn down-to-earth tools en tips sta je te popelen om zelf het roer (wat) om te gooien.

Wie is Jelle Derckx?

Jelle Derckx is een veelgevraagd spreker en onder andere bekend van zijn blog growthinkers. Daar schrijft hij samen met zijn vriendin en business partner Claire Wouters over onderwerpen als persoonlijke groei, minimalisme en een duurzame lifestyle. In 2018 publiceerde hij het boek ‘Verlangen naar minder’ over zijn zoektocht naar een bewust en duurzaam leven. Ook maakte hij de podcastserie ‘het groene hart’ en publiceerde hij in verschillende media.

Meld je aan voor de lezing

Na aanmelding voor het event ontvang je ook onze maandelijke nieuwsbrief met leuke iederal-events.

Wanneer?

10 september van 20.00 tot 21.00 uur

Wat kost het?

Deze lezing is gratis!

Link naar het event

De YouTube-link ontvang je een aantal dagen van tevoren.

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events