iederal staat voor verbinding. Maar vanwege het coronavirus is sociaal contact nu af te raden. Daarom verplaatsen we alle events naar een moment na 1 juni. De deelnemers krijgen telefonisch of per e-mail bericht van de annulering en/of verplaatsing.

04 jun
Gewoon, heel bijzonder

Bas Haring in 'Mijn verhaal, jouw vragen'

20:00 uur - EINDHOVEN
image

Laat je inspireren door filosoof Bas Haring. Formuleer met de andere deelnemers vragen die je altijd al had willen stellen. Of waarvan je niet wist dat je ze had. Aan de hand van deze vragen wordt de spreker geïnterviewd.

Van 20.00 - 22.00 uur

In een tijd waarin steeds minder mensen in wonderen geloven is verwondering een groot goed. Er is veel om verwonderd over te zijn. Voor Bas Haring betekent verwondering dat je de wereld kunt bevragen én kunt begrijpen. Want niets is echt een wonder en alles valt te verklaren. Dat betekent natuurlijk niet dat je alles moet proberen te begrijpen. Dat wordt teveel. Maar af en toe een beetje is leuk en handig. En zelfs belangrijk — vindt Bas. Veel te vaak vinden we van alles en hebben we ons oordeel klaar, zonder goed te begrijpen waar we het eigenlijk over hebben. Verwondering helpt.

Bas Haring is filosoof, informaticus en tv-presentator. Als zelfbenoemd volksfilosoof probeert hij wetenschap en filosofie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast schrijft hij boeken en is hij hoogleraar Publiek begrip van wetenschap aan de Universiteit Leiden.

Wanneer?

4 juni

Wat kost het?

€ 12,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Waar?

Pand P

Leenderweg 65, EINDHOVEN
Ga naar aanmelden

Meld je aan

Route plannen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events