04 mrt
De zin van het leven

Fokke Obbema in 'Mijn verhaal, jouw vragen'

20:00 uur - AMERSFOORT
image

Laat je inspireren door schrijver en journalist Fokke Obbema. Formuleer met de andere deelnemers vragen die je altijd al had willen stellen. Of waarvan je niet wist dat je ze had. Aan de hand van deze vragen wordt de spreker geïnterviewd.

Van 20.00 - 22.00 uur

Fokke Obbema kreeg in 2017 in zijn slaap een hartstilstand. Gelukkig was zijn vrouw wakker. Obbema overleefde. Maar in het verwerkingsproces daarna drong de vraag naar de zin van het leven zich aan hem op. Hij besloot anderen de vraag ook voor te leggen. Hij sprak met veertig mensen. Allemaal gaven ze een eigen antwoord op de centrale vraag: wat is de zin van het leven?

Obbema vertelt over zeven inzichten die de gesprekken hem hebben opgeleverd. Niemand heeft de zin van het leven op zak. Maar wie de vraag niet uit de weg gaat, wint wel aan wijsheid.

Fokke Obbema is journalist, redacteur en schrijver. Na zijn doodervaring houdt hij zich bezig met de vraag wat het bestaan - tot nu toe - voorstelde. En: Waar zou het leven over moeten gaan?

Wanneer?

4 maart

Wat kost het?

€ 12,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Waar?

De Observant

Stadhuisplein 7, AMERSFOORT
Ga naar aanmelden

Meld je aan

Route plannen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events