24 nov
De zin van het leven

Fokke Obbema in 'Mijn verhaal, jouw vragen'

20:00 uur - UTRECHT
image

Laat je inspireren door schrijver en journalist Fokke Obbema. Formuleer met de andere deelnemers vragen die je altijd al had willen stellen. Of waarvan je niet wist dat je ze had. Aan de hand van deze vragen interviewen we de spreker.

Van 20.00 - 22.00 uur

Fokke Obbema kreeg in 2017 in zijn slaap een hartstilstand. Gelukkig was zijn vrouw wakker. Obbema overleefde. Maar in het verwerkingsproces drong de vraag naar de zin van het leven zich aan hem op. Hij besloot anderen de vraag ook voor te leggen. Hij sprak met veertig mensen. Allemaal gaven ze een eigen antwoord op de centrale vraag: wat is de zin van het leven?

Obbema vertelt over zeven inzichten die de gesprekken hem hebben opgeleverd. Niemand heeft de zin van het leven op zak. Maar wie de vraag niet uit de weg gaat, wint wel aan wijsheid.

Fokke Obbema is journalist, redacteur en schrijver. Na zijn doodervaring houdt hij zich bezig met de vraag wat het bestaan tot nu toe voorstelde. En, zo vraagt hij zich af: Waar zou het leven over moeten gaan?

PRAKTISCHE ZAKEN
• Inclusief: een drankje tijdens de pauze
• Overige drankjes zijn voor eigen rekening

Al onze events zijn coronaproof. We werken kleinschalig en zorgen voor voldoende afstand tussen deelnemers.

Wanneer?

24 november 2020

Wat kost het?

€ 12,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Waar?

Social Impact Factory (ingang brasserie Utrechter)

Vredenburg 40, UTRECHT
Route plannen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events »