Over Iederal oud


Gespreksdiner 01.jpg

Regio Utrecht

Pepijn rond.pngPepijn van der Meer, e-mail: pepijn@iederal.nl

Pepijn (1977) woont met zijn gezin aan de hei in Bussum. Pepijn: ‘Ik ben opgegroeid in de bossen en de natuur heeft altijd een sterke aantrekkingskracht op mij gehad. Verre reizen en avonturen zitten in mijn bloed en daarvan is de natuur altijd een belangrijk onderdeel. Na een carrière in de snelle en vluchtige wereld van reclame en communicatie, heb ik het roer omgegooid en heb ik bij Iederal mijn werkelijke drijfveer gevonden: bewust leven en bezig zijn met zingeving. Als eventcoördinator geniet ik er enorm van om mensen met elkaar in verbinding te brengen en ze te inspireren om te ontdekken wat zij belangrijk vinden in het leven, met aandacht voor mens en natuur. Ik hoop zo, samen met anderen, de wereld een klein beetje mooier te maken.’ Bekijk hier alle events in de regio Utrecht.


Regio Arnhem

Mariz rond.pngMariz Jansen, e-mail: mariz@iederal.nl

Mariz woont samen met haar twee jongvolwassen kinderen aan de rand van het oudste stadspark van Arnhem. Mariz: ‘Ik ben een gevoelsmens en daarbij is de rust van de natuur voor mij erg uitnodigend. Ik ben gezondheidskundige, kinderyogadocent en holistisch therapeut. In de zomer leef ik het liefst, in gezelschap van een goed boek, als Alice in Wonderland op mijn vaste kampeerplek aan zee. En als eventcoördinator bij Iederal komt mijn grootste passie helemaal tot zijn recht: elkaar inspireren om de mooiste versie van jezelf te zijn.’ Bekijk hier alle events in de regio Arnhem.


Regio Tilburg

Maike rond.pngMaike Liebregts, e-mail: maike@iederal.nl

Maike (1978) woont met haar echtgenoot en drie kinderen aan de rand van een heide- en bosgebied tussen Eindhoven en de Belgische grens. Maike: ‘Ik heb een druk leven. Ik ben eventcoördinator bij Iederal, ondernemer, geestelijk verzorger, moeder en daarnaast doe ik nog een heleboel meer om mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Mensen ontmoeten, ervaringen met elkaar delen vind ik belangrijk; je kunt veel van elkaar leren. Om tot rust te komen zoek ik de stilte op in de natuur en schrijf en lees ik graag.’ Bekijk hier alle events in de regio Tilburg.


Regio Den Haag

Mendi.pngMendi Hundman, e-mail: mendi@iederal.nl

Mendi (1982) woont samen met haar dochters in Scheveningen. Mendi: ‘Ik ben graag in de natuur en wandel veel over het strand en in het bos. Ik ga regelmatig op pad met mijn camper, het hele jaar door. De natuur, het buitenleven: ze geven me het ultieme gevoel van vrijheid. Ik voel me dan het meest in verbinding met mezelf. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Zo kom ik uit mijn hoofd en meer in mijn lijf. In mijn werk als eventcoördinator bij Iederal komen al deze elementen terug. Ik hou ervan om me met anderen te verbinden, dingen samen te delen en zo te ervaren dat we niet zoveel van elkaar verschillen.’ Bekijk hier alle events in de regio Den Haag. 

Samen je eigen weg vinden

Iederal is dé plek voor levensontdekkers. Hier ontdek je met anderen waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Betekenisvol leven

We inspireren en verbinden mensen met elkaar. Op zoveel verschillende manieren dat er voor iedere levensontdekker een passende is. Van gespreksdiners, vollemaanwandelingen tot lezingen en poëzieworkshops. Zodat jij jouw handvatten vindt voor een betekenisvol leven.

 

 

Wie zijn wij?

Iederal is een non-profit zonder commercieel belang of winstoogmerk. Het is een initiatief van het Apostolisch Genootschap. We willen mensen inspireren zorgvuldig omgaan met zichzelf, anderen en de wereld. Onze kernwaarden vormen hiervoor de basis:

  • Verbondenheid: echt contact maken met elkaar
  • Verwondering: nieuwsgierig zijn naar jezelf, de ander, en de wereld
  • Vertrouwen: leven vanuit innerlijke rust
  • Verantwoordelijkheid: gaan voor een betekenisvol leven

De mensen achter Iederal


Team iederal 1920x1280.jpg

Staand op de bank van links naar rechts: Arjan, Ellen, Rimme, Hans. Staand van links naar rechts: Godert, Lisa, Maike, Viola, Mariz, Pepijn. Zittend van links naar rechts: Mendi (op de bank) Marlien, Kirsten

Arjan Oerlemans: Marketeer
Ellen La Brijn: Ontwikkelaar inhoud
Godert Walter: Marketingcoördinator
Hans Keesenberg: Online marketeer en websitebeheerder
Kirsten Donders: Algemeen redacteur en hoofdredacteur VANDAAG
Lisa Pereboom: Administratief ondersteuner
Maike Liebregts: Eventcoördinator regio Tilburg
Mariz Jansen: Eventcoördinator regio Arnhem
Marlien Schuttenbeld: Online contentbeheerder
Mendi Hundman: Eventcoördinator regio Den Haag
Pepijn van der Meer: Eventcoördinator regio Utrecht
Rimme van de Coolwijk: Socialmediabeheerder en grafisch ontwerper
Viola Lindeboom: Coördinator team marketing en communicatie

 

Gevoel op het doek 02.jpg

Op de hoogte blijven?

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om gaat. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Wil je op de hoogte zijn van al onze komende events? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.