25 mei
Leven vanuit jouw purpose

Workshop over het vinden van je levensdoel

20:00 uur - Online
Online
image

Heb je weleens het gevoel dat er meer moet zijn in het leven? Dat er iets ontbreekt, maar je weet niet precies wat? Dat je vastzit en niet weet welke kant je op wilt? Dat je een verschil zou willen maken, maar niet weet hoe? 

25 mei 20:00 - 21:30 uur
2 juni 20:00- 22:00 uur

In twee bijeenkomsten krijg je meer inzicht in wat een purpose is. En wat er gebeurt als je van daaruit leeft. Life coach Eveline van Dusseldorp begeleidt de workshop. Je krijgt meer helderheid over jouw purpose en bepaalt wat je in je leven wilt veranderen om je op dat levensdoel te richten. Je ontdekt dat het nastreven van je doel zorgt voor meer geluk, zelfliefde, gezondheid en voldoening.

Planning:

  • 25 mei: tijdens de eerste bijeenkomst krijg je inzicht in het belang van een purpose. Je ontdekt welke obstakels je tegen kunt komen. Aan het einde van de bijeenkomst krijg je een huiswerkopdracht mee.
  • 2 juni: in de tweede bijeenkomst worden de drie strategieën besproken om je levensdoel te ontdekken. En je bepaalt hoe jij je leven op je purpose wilt richten.

Wie is Eveline van Dusseldorp?
Life coach Eveline van Dusseldorp ondersteunt mensen bij het helder krijgen van hun purpose en bij het realiseren daarvan. Ze heeft een Master of Science in International Economics & Business.

Praktische zaken
• Groepsgrootte: 4 – 12 personen
• Je ontvangt een digitaal werkboek vóór de eerste sessie
• Vanaf drie dagen voor de workshop ontvang je de Zoom-link

Deze online workshop is verdeeld over 2 avonden

Wanneer?

25 mei en 2 juni

Wat kost het?

€39.- inclusief digitaal werkboek

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Ga naar aanmelden

Meld je aan

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events