18 mei
Voluit leven

Workshop Leiding nemen over je leven

19:30 uur - Online
Online
image

Soms voel je je onvrij, in je leven, je gezin, je huwelijk, je financiën of je carrière. Wil jij je weer vrij voelen? Vrij om jezelf te laten zien, om te zeggen wat je voelt, ziet en beleeft? Vrij om voluit te leven? Ga dan met coach Jacqueline Wiener op ontdekkingsreis naar de diepere lagen in jezelf. Je ontdekt dat daar zo veel moois te vinden is. En dat je daarmee zelf richting en kleur kunt geven aan jouw leven.

18 mei, 1 juni
19.30 – 21.30 uur

Tijdens de eerste Zoom-bijeenkomst vertelt Jacqueline hoe jij met het ontwikkelen van je natuurlijk leiderschap gaat ontdekken wie je ten diepste van nature bent en hoe jij zelf richting en kleur kunt geven aan jouw leven. Zij prikkelt je aan de hand van ervaringen in haar eigen leven en van mensen die zij coacht. Zij inspireert je om ‘naar binnen’ te gaan aan en contact te maken met wat je tegen komt, wat tegenhoudt en waar de opening zit om je te bevrijden. Om voluit te leven!

Na de eerste bijeenkomst lees je Jacqueline’s boek: De vrijheid om voluit te leven / de kracht van natuurlijk leiderschap. Zo ontdek je op een toegankelijke manier hoe je zelf de regie kunt nemen over jouw leven. Je krijgt handvatten om jouw natuurlijk leiderschap te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een opdracht om vanuit de inspiratie in het boek te verwoorden wat resoneert in jouw leven en daar een vraag aan te koppelen.
Tijdens de tweede Zoom-bijeenkomst deel je jouw opdracht met de andere deelnemers. Je inspireert en leert van elkaar. Dat geeft een extra dimensie aan je eigen ontwikkeling. Jacqueline geeft handvatten om aan de slag te gaan met diverse thema’s die jij belangrijk vindt.

Wie is Jacqueline Wiener?
Jacqueline Wiener (1960) is executive coach met een rijke (levens)ervaring. In 2020 verscheen haar boek: De vrijheid om voluit te leven, De kracht van natuurlijk leiderschap. Zij woont en werkt midden in de natuur. Ze geniet van wat zij het liefst doet: mensen en organisaties begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Ze geeft regelmatig prikkelende keynotes en workshops.

Planning
18 mei eerste online sessie (19.30-21.30 uur)
1 juni tweede online sessie (19.30-21.30 uur)

Praktische zaken
• Groepsgrootte 5 – 12 personen
• Inclusief het boek 'De vrijheid om voluit te leven, De kracht van natuurlijk leiderschap'
• Vanaf drie dagen voor aanvang van de sessie ontvang je van ons de link voor de Zoombijeenkomst en krijg je het boek van Jacqueline thuisgestuurd
• Deze workshop ‘Voluit leven’ is verdeeld over 2 avonden

Deze online workshop is verdeeld over 2 avonden

Wanneer?

18 mei en 1 juni

Wat kost het?

€59.- inclusief boek

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Ga naar aanmelden

Meld je aan

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events