01 sep

Leven in balans

1-daagse workshop Ontdek wat jij aandacht wil geven (en wat niet meer)

10:00 uur - Eindhoven
Leven in balans
Werk, gezin, familie, vrienden, sport, hobby’s. Dagelijks eist er van alles je aandacht op. Hoe verdeel je je aandacht? Wat of wie vind je echt belangrijk? En hoe vind je balans? Doe mee met de workshop en kom los van de waan van de dag.
 
Van 10.00 uur tot 16.00
 
Je ontdekt wat jou helpt meer balans te brengen in je leven. Hoe je met meer aandacht leeft voor wat er voor jou echt toe doet. Je gaat met verschillende opdrachten en werkvormen aan de slag. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 10 personen). Je gaat met de andere deelnemers in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kunnen we elkaar als levensontdekkers inspireren.
 
Thema’s die aan bod komen:
- Jouw kompas: je eigen weg kiezen
- Werk aan de weg: wat geef je aandacht
- Ontspannen verder: investeren en loslaten
 
DE BEGELEIDER
Ingrid Muijs (1977) woont in de omgeving van Tilburg en is coach en trainer. Door het creëren van bewustwording begeleidt zij mensen van moeten naar mildheid. “Mijn kracht ligt in mijn open, oprechte en empathische houding. Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat mentale gezondheid écht aandacht verdient. Vanuit zelfinzicht zorgt dit voor eigen regie, mildheid, verbinding en balans. Dit gun ik iedereen en dus begeleid ik je graag op deze mooie ontdekkingsreis.”
 
PRAKTISCHE ZAKEN
Je ontvangt een werkboek met opdrachten en de dag is incl. lunch
 
WAT VINDEN ANDEREN?
 
iederal-5-sterren.svg 5/5
 
We hebben genoten om even uit de hectiek van het dagelijks leven te stappen en in het nu te zijn, om even de zorgen en problemen los te laten en aandacht voor jezelf en de natuur te hebben.

Wanneer?

1 september 2024

Wat kost het?

€ 79,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Boshoef op landgoed Eikenburg

Aalsterweg 289, 5644 RE Eindhoven
Ga naar aanmelden
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »