Iederal-bieb

 

Wat leuk dat jij een Iederal-bieb hebt gespot. De Iederal-bieb is een ontmoetingsplek in de buurt waar iedereen boeken kan lenen, ruilen of achterlaten. Voor elkaar en met elkaar.

Zie jij iets leuks in de Iederal-bieb? Neem het gerust mee. Heb je zelf leuke boeken die je niet meer leest? Deel ze met je buurtgenoten via de Iederal-bieb. Welk boek gun jij je buren?

Waarom een Iederal-bieb?

Met de Iederal-bieb geven we boeken een 2e (3e, 4e, 5e …) leven. Zo gaan we verspilling tegen. En we doen elkaar er een hoop plezier mee. We hopen dat de Iederal-bieb zelfs een ontmoetingsplek wordt in de buurt.

Win 2 GRATIS eventtickets

Die mee aan de Iederal-biebactie

In iedere Iederal-bieb hebben we een tegoedbon voor 2 gratis tickets verstopt voor het muzikale event met componist Merlijn Twaalfhoven. Een avond waarop je geïnspireerd wordt jouw idealen om te zetten in daden. Dus zoek en vind de tegoedbon voor het event ‘Word een praktische held’.

Hoera, ik heb de tegoedbon gevonden! En nu?

 1. Maak een foto van de tegoedbon en stuur die naar: info@iederal.nl o.v.v. ‘Gratis kaartjes Merlijn Twaalfhoven’
 2. Vermeld in je e-mail in welke Iederal-bieb (locatie) je de tegoedbon gevonden hebt.
 3. Vermeld ook de twee namen (voor- en achternamen) van degenen die naar het event komen en naar welke stad ze gaan (Tilburg, Arnhem, Den Haag of Utrecht).
 4. Na ontvangst van jouw e-mail met alle informatie sturen we je de tickets op naam per e-mail.

Waar kun je Iederal-biebs vinden?

Arnhem

 • Veldbloemlaan (In de proeftuin aan de groene route Malburgen).
 • Kazerneplein 2
 • Den Haagweg 5 (Staat bij woonzorgcomplex De Zeeg)

Den Haag

 • Westmadeweg 75
 • Generaal Spoorlaan 62 (Rijswijk)
 • Laan van Meerdervoort 1689
 • Weststraat 17

Tilburg

 • Conservatoriumlaan 175

Utrecht

 • Willem Arntszkade 13
 • Veeartsenijstraat 139
 • Ravenoord
 • Lagenoord 28a

Belinda is blij met haar gewonnen Iederal-bieb

Een exemplaar voor jong en oud in Den Haag

“Wat een leuke verrassing was het toen ik eind januari hoorde dat ik een Iederal-bieb had gewonnen. De locatie naast mijn Kindercoach-praktijk op de Laan van Meerdervoort bleek een schot in de roos."

"Kinderen kunnen volop kiezen uit kinderboeken die op ooghoogte staan op de onderste plank. Zo kunnen ze er goed bij. De bovenste plank is voor volwassenen. Er is dus voor iedereen een geschikt boek te vinden. Van bewoners in de omgeving krijg ik superenthousiaste berichten en de boeken worden dan ook volop gelezen. Een mooie bijkomstigheid is dat de Iederal-bieb verbindend werkt. Zo hoor ik regelmatig gezellige kletspraatjes van mensen die elkaar tegenkomen bij het uitzoeken of brengen van een boek.”

De Iederal-bieb naast Belinda’s praktijk is dus een ontmoetingsplek geworden voor buurtgenoten. Precies wat we ermee beoogden!

Op de hoogte blijven?

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om gaat. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Wil je op de hoogte zijn van al onze komende events? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.