Iederal - het boek

Ja, ik wil dit boek

Het boek Wat als je geen idee hebt waar het allemaal om draait (is dat erg?) is vanaf nu in de boekwinkels verkrijgbaar. Via elke boekhandel of online bij (onder andere) libris.nl, youbedo.com, bol.com en bruna.nl.

Over dit boek

Dit boek is een ode aan het niet-weten. Schrijvers Femke Schavemaker en Jesse Laport creëren andere perspectieven op alledaagse thema’s als vertrouwen, verlies, dankbaarheid, balans, kwetsbaarheid en verwondering.

Ze stellen veel vragen en blijven de antwoorden schuldig. Gelukkig maar. Plof op de bank, klim in je hangmat of nestel je in een luie stoel met deze 64 gedachtenspinsels. Daarna weet je nog niets, maar bedenk je van alles.

Over de schrijvers

Femke Schavemaker is schrijver/filosoof en werkt als creative director in de reclamewereld. Haar debuutroman Karkas uit 2017 stond in de Zomertop 10.

Jesse Laport is schrijver en (podium)dichter. Hij trad op in Paradiso, op Lowlands, Geen Daden Maar Woorden Festival en bij Het Klokhuis.

Dit boek is van Iederal


Iederal daagt je uit eens anders te kijken. Met een frisse blik je denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Iederal wil je inspireren zorgvuldig om te gaan met jezelf, anderen en de wereld. Hiervoor organiseert Iederal ook events voor levensontdekkers als jij.