04 apr

Dromenworkshop (try-out)

Ontdek wat je onderbewustzijn je te zeggen heeft

19:00 uur - Arnhem
Dromenworkshop (try-out)

Vraag je je weleens af wat je dromen je te zeggen hebben? Waarom je de ene keer midden in een storm op een zeilboot zit en een andere keer examen doet of gewichtloos door de lucht zweeft? In deze workshop krijg je handvatten om je dromen te doorgronden. Dat biedt je een nieuwe kijk op jezelf, anderen en situaties.

Van 19.00 – 22.00 uur

Dromen kunnen onderbewuste gedachten, emoties of verlangens weerspiegelen. Hoewel ze vaak ongrijpbaar lijken, is het mogelijk je bewust te worden van je dromen en van hun mogelijke betekenis. Dat kan je helpen bij je persoonlijk ontwikkeling.

Deze workshop wordt geleid door Anita van der Kooi. Na een korte inleiding ga je aan de slag met je eigen dromen. Dit kunnen recente dromen zijn, maar ook een droom uit je kindertijd of een latere droom die je erg is bijgebleven. Leg alvast een schriftje naast je bed, schrijf je dromen op en neem ze mee.

Wie is Anita van der Kooi?

Anita van der Kooi is coach van (management)teams en particulieren. Ze slaat een brug tussen enerzijds de rijke taal van dromen, de natuur, mindfulness en de wijsheid van ons lichaam en anderzijds de zakelijke, meer rationele taal. Zo’n 20 jaar geleden ontdekte ze de hulp die dromen kunnen bieden. Ze vormen een minder conventionele manier van in gesprek zijn met jezelf en de ander. Anita van der Kooi heeft een master Arbeids- en Organisatiepsychologie en is geregistreerd psycholoog.

Dit event is een try-out. In ruil voor een lagere toegangsprijs horen we van jou graag wat je van de workshop vond. Daartoe stellen we je naderhand een aantal vragen.

Wanneer?

4 april 2024

Wat kost het?

€ 17,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Rozet Arnhem, De Audrey Hebburn zaal

Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »