12 jun

Inzicht in je relaties

Onderzoek je eigen rol en ontdek hoe je de dynamiek kunt veranderen

19:30 uur - Tilburg
 Inzicht in je relaties
Ken je dat: alles loopt lekker in je relatie. Je voelt je verbonden met de ander en je geniet. En dan opeens loopt het spaak en is je geluksgevoel volledig verdwenen. Wat doe je dan? Hoe pak je de regie?
 
Van 19:30 - 21:30 uur
 
Woensdag 12 juni en woensdag 26 juni 2024
 
Na een ruzie kunnen we meestal precies benoemen wat de ander fout deed. Veel minder vaak denken we na over ons eigen gedrag. Deze workshop nodigt je uit jezelf te onderzoeken.
Je ontdekt dat het in relaties altijd gaat over de dynamiek tussen jou en de ander. Je krijgt inzicht in jouw aandeel in die dynamiek en hoe jouw gedrag leidt tot een reactie bij de ander. Met jouw gedrag nodig je de ander uit om dichtbij te komen, of juist afstand te nemen of zelfs ruzie te maken. Je begint bij jezelf patronen te herkennen en begrijpt waarom je doet wat je doet. Door meer inzicht te krijgen in je gedrag en in je onderliggende behoeften, kun je de dynamiek veranderen.
 
Coach Simone Bleumink begeleidt deze 2-delige workshop. Met verschillende werkvormen, die je soms individueel doet maar vaak ook samen met de andere deelnemers, leer je jezelf kennen.
 
Wie is Simone Bleumink?
Simone is ooit opgeleid als architect. Ze hoopte met mooie gebouwen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Maar gaandeweg kwam ze tot het inzicht dat geluk niet zit in gebouwen maar in mensen en hun relaties. Ze schoolde zich om tot relatie- en persoonlijk coach. Ze helpt nu anderen trouw te zijn aan zichzelf en keuzes te maken die leiden tot persoonlijke groei en meer geluk in hun relaties.
 
PRAKTISCHE ZAKEN
• Dit is een 2-delige workshop
• Je ontvangt een werkboek
• Je hoeft geen relatie te hebben om deel te nemen en je hoeft dus ook niet met een partner te komen
• Het aantal deelnemers is minimaal 5, maximaal 15
 
WAT VINDEN ANDEREN?
 
iederal-4-sterren.svg5/5
 
Wat een geweldige workshop! Zoveel geleerd over relaties en toepasbaar op mijn partner, vriendinnen en op werk. Dit zou ons op school al geleerd moeten worden! Dank Simone en Iederal.

Wanneer?

12 juni 2024

Wat kost het?

€ 69,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

MFA de Symfonie

Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg
Ga naar aanmelden
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »