12 jul

Stiltewandeling

Keer naar binnen in de buitenlucht

09:30 uur - Wassenaar

Geannuleerd

Stiltewandeling
Heb jij weleens behoefte aan stilte? Om na te denken of tot rust te komen? Natuurlijk kun je dan prima in je eentje een wandeling maken of ergens alleen gaan zitten. Maar stilte ervaar je nog intenser met anderen om je heen die ook stil zijn.
 
Van 8.00 – 9.30 uur
 
Maar ook al is het buiten stil, in je hoofd heerst vaak nog onrust. Om die gedachten tot rust te brengen, richt je je aandacht tijdens het wandelen op de natuur en zet je je zintuigen open. Hoor je de zingende vogels, voel je de wind op je huid? Zie je de lichtval op het blad? Misschien ruik je zelfs een zweem mos, vochtige aarde of gras. Je geest kalmeert. Je to-do-lijstjes vervagen. Stress en somberheid verdwijnen. Je bent op een soort minivakantie voor je geest en komt helemaal ontspannen terug.
 
Af en toe staan we even stil voor een korte oefening. Om helemaal in het nu te komen, (nog) rustiger te worden en onze waarnemingen aan te scherpen. We sluiten de wandeling af met thee en wat lekkers.
 
PRAKTISCHE ZAKEN
• De wandeling is ca. 5 km, je wandelt zo’n 1,5 uur in een rustig tempo
• Honden zijn niet toegestaan
• De stiltewandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Alleen bij noodweer gelasten we haar af. Vul daarom ook je telefoonnummer in bij aanmelding.
 
WAT VINDEN ANDEREN?
 

5/5

We hebben genoten om even uit de hectiek van het dagelijks leven te stappen en in het nu te zijn, om even de zorgen en problemen los te laten en aandacht voor jezelf en de natuur te hebben.

Wanneer?

12 juli 2024

Wat kost het?

€ 12,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Verzamelen bij Pannenkoekboerderij Meyendel

Meijendelseweg 36, 2243 GN Wassenaar
Route plannen