16 mei

Leven met verlies

Ontdek wat jou verder helpt - Workshopreeks van 4 bijeenkomsten

19:30 uur - Eindhoven
Leven met verlies
Gaat rouw voorbij? Word je ooit weer gelukkig? Hoe ga je verder na het verlies van een dierbare? Doe mee met de 4-delige ontdekkingsreeks Leven met verlies. Je krijgt inzicht in hoe jij rouwt en wat jou daarbij helpt en niet helpt. Je leert je verdriet erkennen en je voedt je vertrouwen dat het leed op den duur zachter wordt.
 
Van 19.30 – 21.30 uur.
 
We gaan met verschillende opdrachten en werkvormen aan de slag. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 10 personen). Je gaat met gelijkgestemden in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kunnen we elkaar als levensontdekkers inspireren en bemoedigen. Meld je aan! We ontmoeten je graag.
 
PROGRAMMA
16 mei– Vertellen over de overledene en het overlijden
23 mei – Jouw verhaal als nabestaande, praten over de pijn
30 mei – Wat helpt en niet helpt
6 juni– Verdergaan
 
DE BEGELEIDERS
Deze 4 avonden worden begeleidt door Hélene van der Wouden (1949) en Maike Liebregts (1978). Beide zijn geestelijk verzorger en zijn hierdoor regelmatig betrokken bij mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aangekomen. Ook worden zij vaak gevraagd om familie na een overlijden nabij te zijn. Helene is een actief mens en houdt van fietsen, wandelen en reizen, maar heeft het nooit te druk om tijd te maken voor diegene daar haar nodig hebben. Ze biedt graag anderen een luisterend oor. Maike is naast geestelijk verzorger ook eventcoördinator bij Iederal. Ze begeleid veel betekenisvolle Iederal events en zegt hierover: “Mensen ontmoeten, ervaringen met elkaar delen vind ik belangrijk; je kunt veel van elkaar leren.”
 
PRAKTISCHE ZAKEN
Je ontvangt een werkboek met opdrachten
 
WAT VINDEN ANDEREN
 
iederal-4-sterren.svg4/5
 
Het was fijn om mijn verlieservaringen met anderen te delen en ook om hun verlieservaringen te horen: fijn om juist met mensen, die ik niet eerder kende maar die wel een vergelijkbaar verlies kennen, ervaringen te delen. - Daphne

Wanneer?

16 mei 2024

Wat kost het?

€ 89,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Boshoef op landgoed Eikenburg

Aalsterweg 289, 5644 RE Eindhoven
Ga naar aanmelden
Route plannen

Op de hoogte blijven?

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om gaat. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Wil je op de hoogte zijn van al onze komende events? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.