20 jul

Stiltewandeling

Keer naar binnen in de buitenlucht

07:00 uur - Eindhoven
Stiltewandeling
Heb jij weleens behoefte aan stilte? Om na te denken of tot rust te komen? Natuurlijk kun je dan prima in je eentje een wandeling maken of ergens alleen gaan zitten. Maar stilte ervaar je nog intenser met anderen om je heen die ook stil zijn.
 
Van 7.00 – 9.30
 
Maar ook al is het buiten stil, in je hoofd heerst vaak nog onrust. Om die gedachten tot rust te brengen, richt je je aandacht tijdens het wandelen op de natuur en zet je je zintuigen open. Hoor je de zingende vogels, voel je de wind op je huid? Zie je de lichtval op het blad? Misschien ruik je zelfs een zweem mos, vochtige aarde of gras. Je geest kalmeert. Je to-do-lijstjes vervagen. Stress en somberheid verdwijnen. Je bent op een soort minivakantie voor je geest en komt helemaal ontspannen terug.
 
Af en toe staan we even stil voor een korte oefening. Om helemaal in het nu te komen, (nog) rustiger te worden en onze waarnemingen aan te scherpen. We sluiten de wandeling af met thee en wat lekkers.
 
PRAKTISCHE ZAKEN
• De wandeling is ca. 5 km, je wandelt zo’n 1,5 uur in een rustig tempo
• Honden zijn niet toegestaan
• De stiltewandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Alleen bij noodweer gelasten we haar af. Vul daarom ook je telefoonnummer in bij aanmelding.
• Groepsgrootte minimaal 6, maximaal 20 personen, plus 2 begeleiders
 
WAT VINDEN ANDEREN?
 
 4/5 
 
Het was fijn om zo de stilte en de natuur in begeleid te worden. Ik keek met hernieuwde ogen naar de vertrouwde plekken.

Wanneer?

20 juli 2024

Wat kost het?

€ 12,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Boshoef op landgoed Eikenburg

Aalsterweg 289, 5644 RE Eindhoven
Ga naar aanmelden
Route plannen