25 mei

Opvoeden met waarde(n)

Ontdek de waarden die jij wilt doorgeven

10:00 uur - Den Haag

Geannuleerd

Opvoeden met waarde(n)
Welke waarden vind jij waardevol om door te geven aan je kinderen? En hoe doe je dat?
 
Doe mee met de 1-daagse workshop en neem je eigen waarden onder de loep. Je ontdekt wat je echt belangrijk vindt om je kind mee te geven. En hoe je dat doet.
 
Van 10:00 - 16:00 uur inclusief lunch
 
Je verdiept je in vragen als: Hoeveel ruimte geef ik mijn kind? Hoe leer ik het gelukkig te zijn? Hoe geef ik het aandacht? Wat leer ik van mijn kind?
 
Je gaat aan de slag met verschillende werkvormen. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 12 personen). Je gaat met de andere deelnemers in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kun je elkaar als reisgenoten inspireren.
 
De begeleiders
Fleur Baak (1983) is geluk- & bewustzijnscoach. Fleur: “Mijn kracht ligt in mijn open, geïnteresseerde en positieve houding. Daarmee kan ik anderen enthousiasmeren, inspireren en begeleiden in hun welbevinden en ontwikkeling. Vrijheid, liefde en geluk zijn kernwaarden voor mij. Ik ben moeder, familiemens, een levensgenieter en levensontdekker. Ik wil nieuwsgierig blijven, nieuwe dingen leren en blijven groeien als persoon. Ik ontmoet je graag bij een van de events.”
 
Ineke Majoor (1974) mag twee tienerzonen begeleiden op hun weg naar volwassenheid. De oudste is 18 en wil na dit schooljaar gaan studeren. De jongste is 16. Ineke: “Mijn partner en ik hebben niet heel bewust stilgestaan bij een manier van opvoeden van de jongens. Nu, 18 jaar verder, vind ik dat wel jammer. Ik vind het bijzonder als mensen bewust overwegen wat zij zelf belangrijke waarden vinden in hun leven en wat ze de kinderen mee willen geven. Mooi als je dat als opvoeder kan bieden, met daarnaast ruimte voor verrassingen en vrijheid voor het kind om te groeien in een richting die het past.”
 
PRAKTISCHE ZAKEN
• Je ontvangt een werkboek met opdrachten
• De lunch en drankjes zijn inbegrepen

Wanneer?

25 mei 2024

Wat kost het?

€ 79,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Muzee

Neptunusstraat 90-92, 2586 GT Den Haag
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »