27 mei

Verbeeldingskracht-workshop (try-out)

Ga op een innerlijke reis en ontdek wat er echt toe doet (voor jou)

19:00 uur - Laren

Volgeboekt

Verbeeldingskracht-workshop (try-out)
Laat je meenemen op een reis naar binnen, waarbij jij in contact komt met jouw verlangens, dromen en innerlijke kracht. Zet je koptelefoon op, stap uit je comfortzone en zet je verbeelding aan het werk.
 
Van 19.00 – 21.30 uur
 
Visualiseer een wereld met jezelf in de hoofdrol: als je nu helemaal opnieuw zou mogen beginnen, wat zou je dan anders willen doen? Wie zou je willen zijn? In deze workshop ontdek je wat er voor jou echt toe doet. De muziek, woorden en opdrachten helpen je om muren af te breken en waardering te voelen voor wie je bent en wat er is. De ervaring is voor jezelf, maar het samendoen zorgt voor verbinding. Aan het einde gaan we in gesprek over ieders beleving.
 
PRAKTISCHE ZAKEN
- Groepsgrootte: maximaal 14 personen
- Voor een koptelefoon wordt gezorgd
- We beginnen en eindigen binnen, maar als het weer het toelaat is de beleving buiten
- We zorgen voor water, thee, koffie en wat lekkers
Dit event is een try-out. In ruil voor een lagere toegangsprijs horen we van jou graag wat je van de workshop vond. Daartoe stellen we je naderhand een aantal vragen.
 
Wie is Harriëtte Borgdorff?
Harriëtte Borgdorff is opgeleid tot film- en televisiewetenschapper en heeft diverse functies gehad binnen festivals, online communities en het uitgeversvak. Nadat ze in 2022 een deep dive in zichzelf maakte en bij haar diepe kern terecht kwam veranderde haar leven. Ze ontwikkelde een compleet nieuw concept: de verbeeldingskracht-workshop. Daarnaast organiseerde ze events en mooie samenwerkingen en ontwikkelde ze een groepstraject om vrouwen dichter bij zichzelf en hun dromen te brengen. Ze ervaarde dat het vaak gaat om het hebben van moed bij het najagen van dromen en je leven leiden op je eigen voorwaarden. Het is dan ook haar missie om mensen te inspireren zich niet meer te laten leiden door hun angsten en hun belemmerende overtuigingen.
 
WAT VINDEN ANDEREN?
 
iederal-4-sterren.svg4/5
 
Een heel bijzondere reis met jezelf op een unieke locatie. Een soort visualisatie next-level, waar je zelf de hoofdrol in speelt. Samen met anderen, maar toch helemaal voor jezelf. Stof tot nadenken en liefdevolle gevoelens voor mezelf. Echt genieten.
 
iederal-4-sterren.svg
5/5
 
Er kwamen dingen in mij op waar ik trots op ben, maar waar ik normaal weinig bij stil sta. Het gaf me in die zin wel echt een zetje om wat meer tevreden te zijn met mezelf.

Wanneer?

27 mei 2024

Wat kost het?

€20,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren

Kaarten niet beschikbaar

Dit evenement is volgeboekt

Route plannen