01 jun
Ben jij een schildpad of een gorilla?

Inzicht in je relaties

19:00 uur - Arnhem
Ben jij een schildpad of een gorilla?

Ken je dat: alles loopt lekker in je relatie. Je voelt je verbonden met de ander en je geniet. En dan opeens loopt het spaak en is je geluksgevoel volledig verdwenen. Wat doe je dan? Hoe pak je de regie?

Van 19:00 - 21:00 uur

1 juni
15 juni

Na een ruzie kunnen we meestal precies benoemen wat de ander fout deed. Veel minder vaak denken we na over ons eigen gedrag. Deze workshop nodigt je uit jezelf te onderzoeken.

Je ontdekt dat het in relaties altijd gaat over de dynamiek tussen jou en de ander. Je krijgt inzicht in jouw aandeel in die dynamiek en hoe jouw gedrag leidt tot een reactie bij de ander. Met jouw gedrag nodig je de ander uit om dichtbij te komen, of juist afstand te nemen of zelfs ruzie te maken. Je begint bij jezelf patronen te herkennen en begrijpt waarom je doet wat je doet. Door meer inzicht te krijgen in je gedrag en in je onderliggende behoeften, kun je de dynamiek veranderen.

Coach Simone Bleumink begeleidt deze 2-delige workshop. Met verschillende werkvormen, die je soms individueel doet maar vaak ook samen met de andere deelnemers, leer je jezelf kennen.

Wie is Simone Bleumink?
Simone is ooit opgeleid als architect. Ze hoopte met mooie gebouwen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Maar gaandeweg kwam ze tot het inzicht dat geluk niet zit in gebouwen maar in mensen en hun relaties. Ze schoolde zich om tot relatie- en persoonlijk coach. Ze helpt nu anderen trouw te zijn aan zichzelf en keuzes te maken die leiden tot persoonlijke groei en meer geluk in hun relaties.

Praktische zaken

  • Dit is een 2-delige workshop
  • Je ontvangt een werkboek
  • Je hoeft geen relatie te hebben om deel te nemen en je hoeft dus ook niet met een partner te komen
  • Het aantal deelnemers is minimaal 5, maximaal 15

Wanneer?

1 juni en 15 juni 2022

Wat kost het?

€ 59,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Waar?

Molen de Kroon

Klarendalseweg 82, 6822 GC Arnhem
Ga naar aanmelden
Route plannen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events »