15 mei

Dagelijkse duurzaamheid

Tv-tuinman Lodewijk Hoekstra inspireert tot een bewuster en groener leven

20:00 uur - Utrecht

Geannuleerd

Dagelijkse duurzaamheid

Foto: Green World Media

Maak jij je zorgen over de natuur? En wil jij jouw steentje bijdragen om natuur en mens weer in balans te brengen, maar je weet niet hoe? Lodewijk Hoekstra, de bekendste tuinman van Nederland, vertelt je hoe. Tijdens het iederal-event ‘Dagelijkse Duurzaamheid’ krijg je praktische, bruikbare tips voor een duurzamer dagelijks leven, in en om je huis.

20.00 – 22.00 uur

Iedereen kan op zijn eigen manier en op zijn eigen plek impactvolle acties ondernemen. Daarvan is Lodewijk overtuigd. Hij geeft praktische, bruikbare tips voor een duurzamer dagelijks leven, in en om je huis.

Lodewijk werd als kind al geraakt door de natuur en wist dat hij tuinman wilde worden. Later, bij de televisie, ontdekte hij dat hij de natuur eigenlijk meer kwaad dan goed deed. Dat moest anders. Want we zijn afhankelijk van de natuur én we zijn er onderdeel van. Zo begon zijn worsteling, en zijn zoektocht naar een manier van leven die beter is voor onze planeet.

Deze avond inspireert hij jou tot het maken van nog meer duurzame keuzes. Want het doet ertoe wat jij doet! En iedere actie, klein of groot, draagt bij aan een betere wereld.

Lodewijk Hoekstra Duurzame Uitdaging.png

Wie is Lodewijk Hoekstra?
Lodewijk Hoekstra is Nederlands bekendste tv-tuinman, presentator, tuinontwerper en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Een wereld waarin de mens en de natuur in balans zijn. Waarin we als mensen gezond en gelukkig kunnen leven zonder nadelige gevolgen voor de natuur. Daarom heeft hij een missie: zoveel mogelijk mensen inspireren om zelf hun leefomgeving te verduurzamen en te vergroenen.

Wanneer?

15 mei 2023

Wat kost het?

€17,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Het Huis

Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
Route plannen