22 mei

De 5 liefdestalen

Ontdek welke liefdestaal jij spreekt

19:00 uur - Arnhem

Volgeboekt

De 5 liefdestalen

Wil je nog meer uit je relatie halen? Die verder verstevigen en verdiepen? Ontdek dan de 5 liefdestalen in deze praktische workshop.

19.30 - 22.30 uur

We hebben allemaal een bepaalde manier (liefdestaal) waarop we liefde het liefst geven en ontvangen. Elkaars taal begrijpen en daarnaar handelen biedt ongekende mogelijkheden om je relatie te versterken. Of het nu gaat over romantische relaties, familiebanden of vriendschappen.

Slechts een klein deel van onze communicatie gaat via de woorden die we spreken. Veel vaker gaat het om de toon, het oogcontact, een gebaar, een aanraking of om echt de tijd nemen. Tijdens deze workshop ga je ontdekken wanneer jij je het meest geliefd voelt. Begeleider Simone Bleumink laat je door oefeningen ervaren welke liefdestaal het meeste in jou in beweging brengt. Ook leer je herkennen wat de ander nodig heeft.

WIE IS SIMONE BLEUMINK?
Simone is ooit opgeleid als architect. Ze hoopte met mooie gebouwen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Maar gaandeweg kwam ze tot het inzicht dat geluk niet zit in gebouwen maar in mensen en hun relaties. Ze schoolde zich om tot relatie- en persoonlijk coach. Ze helpt nu anderen trouw te zijn aan zichzelf en keuzes te maken die leiden tot persoonlijke groei en meer geluk in hun relaties.


PRAKTISCHE ZAKEN

  • Maximaal 18 deelnemers
  • Trek makkelijk zittende kleding aan, waarmee je ook op de grond kunt zitten
  • Je hoeft niet als koppel te komen

Wanneer?

22 mei 2024

Wat kost het?

€32,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Rozet

Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Kaarten niet beschikbaar

Dit evenement is volgeboekt

Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »