In verband met corona hebben we de live events voor dit jaar geannuleerd. We zien je graag bij een van onze online events!

‘Hun vriendschap is als een schild tegen de buitenwereld’

 

Lara sluit vriendschap met pony Elegance. Fotograaf Aurélie Geurts legde het vast en ontroerde.

Fotograaf Aurélie Geurts ging op stap met de veertienjarige Lara, een meisje met een lichte vorm van autisme. “Ieder jaar gaat Lara met haar ouders naar Pony Park City. Bij aankomst kiest ze een pony uit waarvoor ze tijdens haar verblijf mag zorgen. Ze knuffelt hem continue. Hun vriendschap is als een schild tegen de buitenwereld. Een wereld waarin Lara zich niet altijd begrepen voelt. Het ontroert me dat ze zich zo veilig en vrij voelt bij hem. Ze hoeft zich aan hem niet te verantwoorden, hij heeft geen vooroordelen of verwachtingen. Ik ben dankbaar dat ik door mijn werk mensen mag observeren. Dan besef ik dat we gewoon allemaal mensen zijn die hun weg op de wereld proberen te vinden.”

instagram logo.png Aurelie Geurst

Tekst: Kirsten Donders-Lindeboom
Fotograaf: Aurélie Geurts

Dit is een interview uit VANDAAG magazine. Wil je meer lezen over zingeving en levenskunst? Neem een abonnement op VANDAAG. Slechts € 12,50 voor 4 nummers! 

 

Door de Lens - Aurelie Geurts.jpg

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events over zingeving en levenskunst


Ieder mens, in elke situatie, maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?