Verbind. Ontdek. Ervaar.

Samen ontdekken
wat jij belangrijk vindt

Ben jij tussen 18 en ca. 25 jaar en wil je verder kijken dan alle prestatiedruk en deadlines, en dichter bij jezelf komen? Samen met leeftijdgenoten ontdek je bij Iederal NOW wat jij belangrijk vindt in het leven. De diepte in na een filmavond, je dromen in een visionboard vangen, een verfrissende boottocht maken of filosoferen bij een kampvuur. Het zijn momenten om met anderen nieuwe inzichten op te doen.

Meld je aan voor deze GRATIS events voor jongeren.

Steeds weer happy-hour

17.00 TOT 19.00 uur - Utrecht

Steeds weer happy-hour
Hoe vind je steeds weer geluk in je leven? Dat zit ‘m in dankbaarheid, blijkt uit onderzoek. Tijdens het ‘Steeds weer happy-hour’ leer je van anderen waar je die dankbaarheid kunt vinden en wat je kunt doen als dankbaarheid ver weg is. Proost op nieuw geluk, dat misschien al die tijd gewoon voor het oprapen lag.

PRAKTISCHE INFO

 

Gespreksdiner dankbaarheid

19.00 TOT 21.30 uur - Maastricht

Gespreksdiner Dankbaarheid Thanksgiving
Je leven is soms net een achtbaan vol ups en downs, met vrienden en feestjes, maar ook met examens, sociale drama's en andere uitdagingen. Hoe deal je met alles wat er op je pad komt? Je hebt een superkracht die je daarbij kan helpen: dankbaarheid!

Waarom is dankbaarheid een superkracht? Hoe werkt dat? Wat kun je ermee? En kun je het leren? Meld je aan en ontdek het samen met je tafelgenoten tijdens dit gezellige (gratis) diner!

PRAKTISCHE INFO

VERBIND. ONTDEK. ERVAAR.

Ontdek wat jij belangrijk vindt. Samen met leeftijdgenoten die hun ervaringen delen. Kom naar de events van Iederal NOW.

Heb je een vraag? Stel 'm via mijnvraag@iederalnow.nl