05 jun

Inzicht in je relaties

Onderzoek je eigen rol en ontdek hoe je de dynamiek kunt veranderen

20:00 uur - Arnhem
Inzicht in je relaties

We kennen allemaal gelukkige momenten in een relatie maar ook momenten waarop het minder gaat. Waardoor voelt het opeens zo anders? Wat doe jij dan? En: kun je het ook anders doen?

Van 20:00-22:00

5 juni 2023
19 juni 2023

Na een ruzie kunnen we meestal precies benoemen wat de ander fout deed. Veel minder vaak denken we na over ons eigen gedrag. Deze workshop nodigt je uit jezelf te onderzoeken.

Je ontdekt dat het in relaties altijd gaat over de dynamiek tussen jou en de ander. Je krijgt inzicht in jouw aandeel in die dynamiek en hoe jouw gedrag leidt tot een reactie bij de ander. Met jouw gedrag nodig je de ander uit om dichtbij te komen of juist afstand te nemen.

Je begint bij jezelf patronen te herkennen en begrijpt waarom je doet wat je doet. Door meer inzicht te krijgen in je gedrag en in je onderliggende behoeften, kun je vervolgens de dynamiek tussen jou en de ander veranderen.

Coach Simone Bleumink begeleidt deze 2-delige workshop. Met verschillende werkvormen, die je soms individueel doet maar vaak ook samen met de andere deelnemers, leer je jezelf kennen.

Wie is Simone Bleumink?
Simone is ooit opgeleid als architect. Ze hoopte met mooie gebouwen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Maar gaandeweg kwam ze tot het inzicht dat geluk niet zit in gebouwen maar in mensen en hun relaties. Ze schoolde zich om tot relatie- en persoonlijk coach. Ze helpt nu anderen trouw te zijn aan zichzelf en keuzes te maken die leiden tot persoonlijke groei en meer geluk in hun relaties.

Praktische zaken

  • Dit is een 2-delige workshop
  • Je ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkboek
  • Je hoeft geen relatie te hebben om deel te nemen en je hoeft dus ook niet met een partner te komen
  • Het aantal deelnemers is minimaal 5, maximaal 12

Wanneer?

5 juni 2023

Wat kost het?

€59.-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Molen De Kroon

Klarendalseweg 82, 6822 GC Arnhem
Ga naar aanmelden
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »