02 mrt

Leven in balans

Ontdek wat jij aandacht wil geven (en wat niet meer)

10:00 uur - Den Haag

Geannuleerd

Leven in balans

Werk, gezin, familie, vrienden, sport, hobby’s. Dagelijks eist er van alles je aandacht op. Hoe verdeel je je aandacht? Wat of wie vind je echt belangrijk? En hoe vind je balans? Doe mee met de workshop en kom los van de waan van de dag.

Van 10.00 - 16.00 uur

Je ontdekt wat jou helpt meer balans te brengen in je leven. Hoe je met meer aandacht leeft voor wat er voor jou echt toe doet. Je gaat met verschillende opdrachten en werkvormen aan de slag. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 10 personen). Je gaat met de andere deelnemers in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kunnen we elkaar als levensontdekkers inspireren.

Thema’s die aan bod komen:
- Jouw kompas: je eigen weg kiezen
- Werk aan de weg: wat geef je aandacht
- Ontspannen verder: investeren en loslaten

DE BEGELEIDER
Fleur Baak (1983) is geluk- & bewustzijnscoach. Fleur: “Mijn kracht ligt in mijn open, geïnteresseerde en positieve houding. Daarmee kan ik anderen enthousiasmeren, inspireren en begeleiden in hun welbevinden en ontwikkeling. Vrijheid, liefde en geluk zijn kernwaarden voor mij. Ik ben een familiemens, een levensgenieter en levensontdekker. Ik wil nieuwsgierig blijven, nieuwe dingen leren en blijven groeien als persoon. Ik ontmoet je graag bij een van de events.”

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Je ontvangt een werkboek met opdrachten en de dag is incl. lunch

Wanneer?

2 maart 2024

Wat kost het?

€39,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

BLOOM-House of Health

Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »