20 sep
Lezing 'Je leven in één herinnering'

GRATIS EVENT - Ontdek met Jacky van de Goor wat die ene herinnering je leert over zinvol leven

20:00 uur
Online
Lezing  'Je leven in één herinnering'
Stel er is een hiernamaals. Daar worden al je herinneringen uit dit leven gewist. Op één na. Welke herinnering kies jij om mee te nemen?
 
20.00 – 21.30 UUR
 
Jacky van de Goor stelde deze vraag aan honderden mensen. Ze deed promotieonderzoek naar hun antwoorden en ontwikkelde een methode die helpt om te ontdekken wat die ene herinnering je leert over jezelf en wat er echt toe doet.
 
In deze interactieve lezing neemt Jacky je mee in haar belangrijkste bevindingen. Opvallend genoeg blijkt dat veel dingen waar we ons doorgaans druk over maken niet de dingen zijn waar het werkelijk om gaat. Laat je inspireren door haar verhaal en ervaar ook zelf de kracht van het delen van betekenisvolle herinneringen.
 
Daarom: doe mee met deze interactieve lezing!
 
Wie is Jacky van de Goor?
Jacky van de Goor (1968) studeerde industrieel ontwerpen (TU Delft). Sinds 1999 zet ze zich met haar bureau Legende in voor de groei en bloei van mensen en organisaties. Daarnaast is ze als docent en onderzoeker verbonden aan de Universiteit Twente en Tilburg University. Ze schreef het boek: ‘Je leven in één herinnering, een verrassende zoektocht naar zin.’
 
Je ontvangt de Zoom-link een paar uur van tevoren.
NB De lezing is alleen live te volgen. Je kunt hem niet later terugkijken.
 
Na aanmelding voor het event ontvang je ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke iederal-events.
 

20 september van 20.00 tot 21.30 uur

20 september 2022

Wat kost het?

Dit is een gratis event.

Link naar event

Je ontvangt de Zoom-link 2 dagen van tevoren

Ga naar aanmelden

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events »