07 feb

Online lezing 'Leer de liefde'

GRATIS EVENT - Hannah Cuppen over het overwinnen van verlatings- en bindingsangst

20:00 uur
Online
Online lezing 'Leer de liefde'

Dagen als Valentijnsdag zijn niet voor iedereen een feest. Want wat als je geen relatie hebt? Of je bent niet gelukkig met je partner? Of je relaties liepen steeds op niets uit? Gaat het voor jou steeds mis in de liefde? Kom dan luisteren naar deze lezing van Hannah Cuppen. Je ontdekt welke patronen bij jou de liefde saboteren en hoe je deze kunt doorbreken.

Van 20:00 – 21:30 uur

Trek jij je steeds terug in een relatie of doet de ander dat? Word jij iedere keer verliefd op iemand die al een partner heeft? Of vind je niet de intimiteit of wederkerigheid waaraan je behoefte hebt? Als je steeds opnieuw in dit soort relaties belandt, herhaal je een oeroude dans: de dans van verlatings- en bindingsangst. Veel mensen, of ze nu single zijn of een relatie hebben, herkennen zich in deze ‘liefdesbange’ dans.

Tijdens deze lezing gaat Hannah Cuppen in op de vragen:

  • Waarom trekken mensen met verlatingsangst juist mensen aan met bindingsangst?
  • Welke behoeften zitten achter verlatingsangst en bindingsangst?
  • Welke stappen kun je nemen om deze dans te doorbreken?
  • Je kunt zelf ook vragen stellen.
  • Deze lezing is alleen live te volgen. Het is daarom niet mogelijk om later terug te kijken.

WIE IS HANNAH CUPPEN?
Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur. Naast haar ervaringsdeskundigheid specialiseerde zij zich ook beroepsmatig in de dynamiek van verlatings- en bindingsangst. Over dit onderwerp schreef ze in 2014 het boek Liefdesbang. In 2017 kwam Liefdesroep uit en in 2019 Liefdeskunst.

Wanneer?

7 februari 2023

Wat kost het?

Deze lezing is gratis!

Ga naar aanmelden

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »