03 okt
Ontketen de dichter in jezelf

Verdiepende 4-delige poëziecursus door dichter Jesse Laport

19:00 uur - Arnhem
Ontketen de dichter in jezelf

Voor taalminnaars, dichters, schrijvers en (woord)kunstenaars die meer willen leren. Over je eigen creativiteit en over de dichter in jou. Onder leiding van stadsdichter Jesse Laport ontketen je je creativiteit en jouw eigen stem. Praktisch, inspirerend en toegankelijk.

3 oktober van 19:00 - 20:30 uur
10 oktober van 19:00 - 20:30 uur
17 oktober van 19:00 - 20:30 uur
24 oktober van 19:00 - 20:30 uur

Inspiratie hebben we allemaal. Iedereen heeft wel iets wat hij mooi vindt; iets waarvan hij meer zou willen zien. En iedereen is ook een maker. Toch maken we vaak maar weinig zelf. Omdat onze maker nog gevonden moet worden. Jesse Laport daagt je uit om samen op zoek te gaan. Naar jouw inspiratie en naar de maker in jezelf.

In deze verdiepende poëziecursus van vier bijeenkomsten leert Jesse je allerlei technieken. Hij schroomt niet om je het werk van je inspiratiebronnen over te laten nemen. Alles dient om jou te voeden. En dan … als je creativiteit stroomt, gaat jouw unieke stem klinken en schrijf je je eigen werk.

Programma 4-delige workshop
3 oktober van 19:00 - 20:30 uur
1e bijeenkomst: Aan de hand van opdrachten leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt de maker in jezelf en wat jou inspireert.

10 oktober van 19:00 - 20:30 uur
2e bijeenkomst: Je krijgt tips, technieken en voorbeelden. Welke methodes kun je gebruiken om een gedicht te schrijven? Welke technieken? Je leert hoe je van je gedachten en ervaringen een ritmisch geheel maakt.

17 oktober van 19:00 - 20:30 uur
3e bijeenkomst: Je spreekt al je creativiteit aan, en met de bagage van de vorige twee bijeenkomsten ga je aan de slag. Je werkt aan jouw gedicht. Op basis van persoonlijke feedback van Jesse.

24 oktober van 19:00 - 20:30 uur
4e bijeenkomst: Je vertelt over je schrijfproces, je krijgt een spoedcursus voordragen en wie weet pak je zelfs het podium. Jesse geeft feedback op je eindproduct.

Wie is Jesse Laport?
Jesse Laport (1991), is naast bachelor Creative Writing en voormalig theaterstudent, inmiddels schrijver, docent, en ervaren podiumdichter. Hij trad op op Lowlands, Geen Daden Maar Woorden Festival, bij Het Klokhuis, in Paradiso en voor het Koningshuis . Laport maakt Instagrampoëzie, papieren poëzie, podiumpoëzie – en zoekt nog naar termen voor de rest van zijn gebezigde spectrum. In zijn werk stoeit hij vaak met kinderlijke verwondering, volwassen vraagstukken en de frustratie die daarbij soms komt kijken.

Wanneer?

3 oktober, 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober

Wat kost het?

€ 129,-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Waar?

Atelier Jesse Laport

Nieuwe Plein 1B, 6811 KN Arnhem
Ga naar aanmelden
Route plannen