03 okt

Opvoeden met waarde(n)

Ontdek de waarden die jij wilt doorgeven

19:30 uur - Tilburg

Geannuleerd

Opvoeden met waarde(n)

Welke waarden vind jij waardevol om door te geven aan je kinderen? En hoe doe je dat? Doe mee met de 3-delige ontdekkingsreeks en neem je eigen waarden onder de loep. Je ontdekt wat je echt belangrijk vindt om je kind mee te geven. En hoe je dat doet.

3, 10 en 24 oktober van 19.30- 21.30 uur

Je verdiept je in vragen als: Hoeveel ruimte geef ik mijn kind? Hoe leer ik het gelukkig te zijn? Hoe geef ik het aandacht? Wat leer ik van mijn kind?

Je gaat aan de slag met verschillende werkvormen. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 12 personen). Je gaat met de andere deelnemers in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kun je elkaar als reisgenoten inspireren.

De begeleiders
Hans (1962) is een vader van twee dochters. Nu zijn beide dochters op zichzelf zijn gaan wonen, is hij samen met zijn vrouw in een heel andere fase van het ouderschap beland. Naast zijn werk en gezin maakt Hans ook graag tijd voor anderen. Hij is nu begeleider bij onze ontdekkingsreeks "Opvoeden met Waarden". Samen met Cynthia (1983) begeleidt hij deze avonden. Cynthia is moeder van Ian (8) en Alex (6) en de drijvende kracht achter haar jonge gezin. Ondanks de drukte die dit met zich meebrengt, wil zij graag met Hans en de deelnemers drie mooie avonden beleven.

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Je ontvangt een werkboek met opdrachten

Wanneer?

3, 10 en 24 oktober

Wat kost het?

€ 59 (incl. werkboek)

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Giardino d'Italia

Huibevendreef 22, 5043 EW Tilburg
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »