17 nov

Tijd voor nieuwsgierigheid

Inspiratiesessie: verfris je blik met Kevin Weijers. Ontdek waar je echt nieuwsgierig naar bent en zet je eerste stap.

19:30 uur - Den Haag
Tijd voor nieuwsgierigheid

Kevin daagt je uit je nieuwsgierigheid ruim baan te geven. Anders te kijken naar je eigen werkelijkheid. Waarom? Om nieuwe inzichten op te doen. Over jezelf en de wereld om je heen. En om nieuwe stappen te zetten.

19.30 - 21.30 uur

Nieuwsgierigheid is de brandstof voor leren, voor experimenteren, voor ontwikkeling. Door nieuwsgierig te zijn en dus te erkennen dat je iets niet weet, sta je open om te nieuwe dingen te ontdekken. Maar toegeven dat je iets niet weet, vinden we vaak lastig. Het voelt zwak. Of dom. Jammer, want het is juist slim. Het is de eerste stap naar meer weten.

Waar ben jij echt nieuwsgierig naar? Kevin stimuleert je daarover na te denken en er wat mee te gaan doen. En misschien weet je allang waarnaar je nieuwsgierig bent, maar heb je allerlei redenen om er niets mee te doen. ‘Daar ben ik te oud/jong voor’, ‘Dat lukt me toch niet’, ‘Ik weet niet waar ik moet beginnen’, ‘Dat vinden anderen vast vreemd’ … Herkenbaar? Dan is deze avond zeker wat voor jou. Het is je eerste stap om te gaan doen wat je echt wilt doen. En na stap 1, volgt stap … 1. Je doet iets, kijkt hoe het bevalt en bepaalt dan (pas) je volgende zet. Zo geef je jezelf de ruimte om dingen gaandeweg te ontdekken. Stapje voor stapje op weg te gaan naar waar jij nieuwsgierig naar bent.

Wil jij je eerste stap zetten? Meld je dan aan en experimenteer mee deze avond!

Wie is Kevin Weijers?
Kevins leven staat in het teken van creatieve experimenten die ontstaan vanuit zijn nieuwsgierigheid, zoals: stoppen met e-mail, 50 presentaties geven in 15 weken, wereldwijd bedrijven helpen in ruil voor eten en onderdak en 21 dagen niet klagen. De lessen die hij leerde deelt hij als spreker, via zijn blog en zijn boek ‘21 dagen niet klagen, en nog 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven’.

Wanneer?

17 november 2022

Wat kost het?

€17,50

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Haags Hoog

Televisiestraat 2, 2525 KD Den Haag
Ga naar aanmelden
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »