iederal staat voor verbinding. Maar vanwege het coronavirus is sociaal contact nu af te raden. Daarom verplaatsen we alle events naar een moment na 1 juni. De deelnemers krijgen telefonisch of per e-mail bericht van de annulering en/of verplaatsing.

VANDAAG

VANDAAG magazine in het kort

  • 4x per jaar inspiratie en verdieping
  • voor slechts € 12,50 per jaar / voor 4 nummers


Al jong leer je praten, lezen, schrijven, rekenen. Maar hoe leer je leven? Oog te hebben voor je eigen behoeften én die van de ander? 

VANDAAG magazine wil lezers inspireren zorgvuldig om te gaan met zichzelf, anderen en de wereld. En zo bijdragen aan meer compassie, solidariteit en duurzaamheid.

In het lentenummer

Interview

Charles Groenhuijsen is verbaasd over het Nederlandse pessimisme. Terwijl er alle reden is om positief te zijn. “Kijk gewoon goed om je heen” is zijn advies.

Inzicht

Creativiteit: iedereen heeft het, al ligt het vaak verscholen onder een stapeltje mentale dekens. Hoog tijd voor een voorjaarsschoonmaak.

Verdieping

De maakbaarheid van het leven. Bestaat dat wel? Journalist Carolien Drijfhout onderzoekt de maakbaarheid van haar eigen leven.

Persoonlijke verhalen

Sommige mensen blijken een enorme impact op je leven te hebben gehad. Drie mensen over hun grote inspirator.

VANDAAG verkozen tot beste magazine

We zijn supertrots! In 2018 viel VANDAAG magazine in de prijzen. We maakten het beste tijdschrift van de Benelux.

De jury van de Grand Prix Content Marketing vindt het magazine: “Oh zo mooi. Erg krachtig en goed gemaakt. Een magazine met mooie, integere verhalen.”

Neem een abonnement op VANDAAG

Een abonnement kost € 12,50 (4 nummers per jaar).

 

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events over zingeving en levenskunst


Ieder mens, in elke situatie, maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?