19 dec

Verzacht je laklagen

Word je bewust van de (soms knellende) lagen om je heen met deze poëtische, muzikale voorstelling van Moniek Wolters

18:30 uur - Den Haag
Verzacht je laklagen

We bouwen allemaal beschermende lagen om ons heen. En dat is oké. Daarmee houden we onszelf staande in de maatschappij. Maar soms worden de lagen te dik, verharden ze je en sluiten ze af van de wereld om je heen en van je eigen gevoel.

Met haar voorstelling Laklaag neemt Moniek Wolters je mee op een poëtische, muzikale ontdekkingsreis dwars door de lagen heen, naar een open veld van liefde, inspiratie en vrijheid. Ze wordt daarbij op gitaar begeleid door Ronald Kooiman. 

Van 18:30 – 21:00 uur

Na het optreden (ruim een half uur) is er ruimte voor vragen. Vervolgens wisselen we in groepjes van gedachten over het thema onder het genot van een lekkere kop soep. Wat roept de voorstelling bij je op? Wat zijn jouw laklagen? Welke wil je doorbreken?

Wie is Moniek Wolters?
Moniek Wolters is dichter en coach. In 2022 kwam haar tweede gedichtenbundel Laklaag uit, een lofzang op de liefde voor het leven en ook op wat ons daarvan weerhoudt. Ze schrijft eerlijk, direct en ontwapenend met regelmatig een kwinkslag. Moniek studeerde economie en werkte o.a. voor het Ministerie van Financiën. En meerdere jaren is ze gecertificeerd coach. Moniek: “Ik ben een ruimtemaker voor alles wat er is. Want ik ontdekte dat ruimte maken voor gevoeligheid heel veel goeds kan opleveren.”

Wanneer?

19 december 2023

Wat kost het?

€ 15.-

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Waar?

Grand Cafe Utopie

Waldeck Pyrmontkade 116, 2518 JR Den Haag
Ga naar aanmelden
Route plannen

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »