10 feb

Lezing 'Waarom liefde van levensbelang is'

GRATIS EVENT - Mark Mieras over je hersenen en hoe liefde werkt

20:00 uur
Online
Lezing 'Waarom liefde van levensbelang is'

Liefde is van levensbelang. Letterlijk, want mensen die liefde ervaren sterven later en leven gezonder, met meer geluk. Hoe komt dat? Hoe werkt liefde?

Van 20.00 – 21.30 uur

Wetenschapsjournalist Mark Mieras is gefascineerd door de liefde en hoe dat werkt in onze hersenen. Waarom is seksualiteit zo heilzaam (en soms ook ingewikkeld)? Hoe werkt verliefdheid? Hoe binden geliefden zich aan elkaar? En hoe helpt die verbinding je een beter mens te zijn?
Mieras’ verhaal helpt je om mild te zijn naar jezelf en elkaar, om te begrijpen wat precies zo kostbaar is aan de liefde en hoeveel manieren van liefhebben er zijn. Ook vertelt hij over de worsteling die liefde kan zijn, omdat liefde nooit perfect en af is. Misschien raken we er daarom wel nooit op uitgekeken.

Wie is Mark Mieras?
Mark Mieras is wetenschapsjournalist en veelgevraagd spreker. Hij is gespecialiseerd in de hersenen en is ervan overtuigd dat het waardevol is als we begrijpen hoe het daarboven werkt. Hij schreef onder andere het boek ‘Liefde, over de klik, de kus en al het andere’. Over wat onderzoek ontsluiert over de kracht van de liefde.

Meld je aan! Je ontvangt de YouTube-link een paar uur van tevoren. Deze lezing is alleen live te volgen. Er zal geen opname van gemaakt worden om later terug te kijken.

Wanneer?

10 februari van 20.00 tot 21.30 uur

Wat kost het?

Dit is een gratis event

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

We kijken graag met je naar de mogelijkheden. We hebben daarvoor wel wat informatie nodig.

Het gereduceerd tarief geld voor maximaal 2 personen per event.

Vul het 'krap bij kas'-formulier in »

Ga naar aanmelden

Samen je eigen weg vinden

Iederal brengt levensontdekkers bij elkaar. Om met elkaar te ontdekken waar het voor jou in het leven om draait. Want samen vind je zoveel meer dan wanneer je alleen op zoek gaat.

Bekijk al onze events »