07 mrt
Zelfbewust zijn

Workshopreeks: 4 bijeenkomsten waarin je jezelf ontdekt

20:00 uur - Tilburg

Geannuleerd

Zelfbewust zijn

Wie ben ik en wie wil ik zijn? Wat wil ik achter me laten en wat juist verder ontwikkelen? Waarvan droom ik en welke eerste stap kan ik daarvoor zetten?

Van 20.00 - 22.00 uur

7 maart - Thema 1: Wie ben ik?
14 maart - Thema 2: Mijn kwaliteiten
21 maart - Thema 3: Mijn verlangens
28 maart - Thema 4: Wat is mijn route?

In deze workshopreeks ga je op zoek naar jouw antwoorden. Je gaat met verschillende opdrachten en werkvormen aan de slag. Soms samen, soms individueel. Je deelt ervaringen en gedachten met elkaar. Je krijgt nieuwe inzichten, stapt uit je comfortzone en ontdekt de ware jou.

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Je ontvangt een werkboek vol inspiratie en leuke opdrachten
Al onze events zijn coronaproof. We werken kleinschalig en zorgen voor voldoende afstand tussen deelnemers.

Wanneer?

7 maart, 14 maart, 21 maart en 28 maart 2022

Wat kost het?

€ 49 (incl. werkboek)

Krap bij kas?

Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet?

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl.

Waar?

Bouwatelier 013

Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg
Route plannen

Alle ruimte voor verdieping en verbinding

events voor zingeving en levenskunst

Ieder mens, in elke situatie maakt een andere keuze. Je groeit, je ontwikkelt je, je laat los, je leert en ontdekt. De reis naar wie je werkelijk bent is er een vol waardevolle ontmoetingen met anderen. Want jezelf zijn … doe je samen.

Bekijk al onze events »